VÄLKOMMEN TILL TONÅR!
Att komma till någon av våra ungdomssamlingar innebär alltid att man blir: Sedd, Uppmuntrad, Utmanad. Det mår alla bra av. Tonår är Rosengårdskyrkans ungdomsgrupp för ungdomar mellan 13 och 20 år.
Vi träffas de flesta fredagar 19:00 och håller på till ca 00:00. Vi vill vara en mötesplats för ungdomar i och runt omkring Helsingborg.
Under en vanlig tonårskväll kan allting hända: tävlingar, lekar, filmkväll, ungdomsgudstjänster, spex och underhållning.
Vi vill vara en gemenskap där alla kan vara med och där alla får komma precis så som man är.
Vi ledare vill att Tonår skall vara en naturlig plats för ungdomar  oavsett bakgrund.

Kontaktperson - Rasmus Leijon
0737 05 40 50 - Rasmus@rosengardskyrkan.se

20

Idag var det full gas i #EqumeniaArena när vi fick arrangera årets Pinewood Derby för hels regionen! Kul tycker vi och hälsar alla hjärtligt välkomna tillbaka! #equmenia

18

Just nu jobbar vi för fullt för att se till att göra kyrkan så redo som möjligt för att ta emot alla härliga gäster och besökare på vår höstmarknad på lördag! Välkommen mellan 14-17 och ät av scouternas försvinnande goda soppa!

22

När Tonår blir en drömkväll. Välkommen till #rosengårdskyrkan nästa fredag kl. 19.00 då vi har sista Tonår denna terminen. BAHOJ!