VILL DU UPPLEVA GUD?
Bibeln lär oss att komma tillsammans för att be, för att lovsjunga och för att uppmuntra varandra. Varje söndag skapar vi en miljö där människor kan uppleva Gud på ett varierat och praktiskt sätt. I Rosengårdskyrkan är gudstjänsterna en tid för människor att prisa Gud i en lugn och skön miljö

KONTAKT MED ANDRA
Vår församling är full av olika aktiviteter oavsett om du är gammal eller ung, ny i tron eller kristen sedan länge så har vi något för just dig. För att vi tror att vi får fram det bästa av oss själva när vi får möta andra. Vi vill erbjuda möjligheter både i kyrkan och utanför för att du ska växa i gemenskapen med Gud. Grupperna träffas regelbundet och blir ett välkomnande sammanhang att utvecklas i förhållandet mellan Jesus och andra.